За нас

"Само часовете, в които умът е погълнат от красотата, са времето, в което сме истински живи."

Ричард Джефрис

"Наемането на сватбена агенция не само е препоръчително, но в наши дни почти задължително. Причините са много: забързано ежедневие, липса на време, живот на пълни обороти... В тези условия обръщането към професионалист е наложително. В морето от услуги, в което попадат всички бъдещи младоженци, на преден план неминуемо изплува въпроса: Защо да изберете Wedding Party ?"

Ние твърдо отстояваме позицията, че сватбата е един от най- прекрасните и нежни моменти в живота на човек, съчетаващ любов, красота и надеждата за щастие. И за да можете да го изживеете пълноценно се грижим ние- екипът на Wedding Party. С нас, Вашите “задължения” се свеждат до блясъка в очите и озарените от усмивки лица. Всичко друго остава в ръцете на професионалистите- в нашите ръце!!!

Екипът на “Wedding Party” е гъвкав, изключително мобилен и ненатрапчив с присъствието си. Да ни позволите да бъдем част от подготовката не означава, че Вие нямате право на глас. Напротив, сватбена агенция “Wedding Party” се грижи представите Ви за този ден да бъдат изпълнени точно, до последния детайл. Ние ще Ви помогнем да придадете на вашите идеи форма и цвят, ще Ви консултираме във вземането на по- добрите решения, търсейки оптималния баланс между виждания и бюджета, с който разполагате. Ние ще бъдем до Вас от началото до края- през всички нужни консултации до самия сватбен ден. Със своя екип от професионалисти, нашата агенция, има готовност да реагира адекватно във всяка нестандартна ситуация и да Ви осигури спокойствието от което се нуждаете, за да изживеете истински Вашия празник.

Позволете ни да станем част от Вашия живот, а ние ще Ви се отблагодарим с красота, креативност и позитивни емоции!!!

Йоана Икономова